Tel.:
WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD.
WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD.

CHEMISCH CO. VAN WUXI TIANXIN, LTD

Thuis

WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. certificaten
China WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben met hun bedrijf lange tijd samengewerkt. Zij bieden onze klanten niet alleen hoogte - kwaliteitsproducten aan concurrerende prijs, maar ook professioneel advies, de perfecte naverkoopdienst en lagere bedrijfskosten aan. Zij zijn onze beste keus en waard het vertrouwen op.

—— BASF

Het CHEMISCHE PRODUCT van WUXI LANSEN is een professioneel bedrijf. Zij hebben superieur technologie professioneel team en precisieinstrument. Wij hebben met hen meer toen tien jaar gewerkt.

—— Kemira

 • lopende band

  Productielijn: Polyamine is vloeibare polymeren van kationen van verschillend molecuulgewicht die efficiënt als primaire stollingsmiddelen en agenten van lastenneturalization in vloeibaar-stevige scheidingsprocessen in een grote verscheidenheid van de industrieën werken.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 0

   

   

   

   

  Productielijn: PolyDADMAC is een quaternair ammoniumpolymeer van kationen dat volledig in water wordt opgelost, bevat het de sterke radicale en geactiveerde basis van kationen van het adsorbens radicale en geactiveerde adsorbens, die de opgeschorte vaste lichamen destabiliseren en kan doen pluizen.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 1

   

   

   

   

  Productielijn: De Agent van waterdecoloring is een quaternair ammoniumcopolymeer van kationen, is het de hars van het dicyandiamideformaldehyde.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Er is veel geavanceerd productiemateriaal in onze workshops en pakhuizen.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 0

   

   

   

  Productielijn: PAM is een synthetische organische polymere emulsie met hoogte - het molecuulgewicht, usded voor de verduidelijking van industriële afvalwaters en oppervlaktewater en voor modder het conditioneren.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 1

   

   

   

   

  Productielijn: Bevat de kleuren bevestigende agent actieve groep in molecule en kan bevestigend effect verbeteren, ook is vrij van formaldehyde, en is milieuvriendelijk product.

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 2

 • R & D

  Met meer dan tien jaar van ervaring in onderzoek en toepassing, hebben wij niet alleen eersteklas technologie maar ook geavanceerd materiaal, zoals:

   

  WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 0WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 1WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD. fabriek productielijn 2

Contactgegevens
WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. susan.shi

Tel.: 8651013861509095

Fax: 86-510-81708225

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
WUXI LANSEN CHEMICALS CO.,LTD.
No.23, ShuGuang-Road, Guan Lin Chemicals Industry Park, Guanlin-Stad, Yixing, Jiangsu, China
Tel.:86-510-81708337
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De Agent van waterdecoloring Leverancier. © 2019 - 2022 waterdecolouringagent.com. All Rights Reserved.